TEBA

Yeni özellikleriyle kullanıcıların yüzünü güldürecek

Yaşam

WhatsApp, iki yeni özelliğe daha kavuşuyor. İlk görüntüler geldi.


Sosyal medya şirketleri arasında rekabetin dozu had safhada. Ancak diğer yandan bu rekabet mesajlaşma uygulamalarında da mevcut.


Telegram, Signal ve daha birçok uygulama yepyeni özellikler getirerek kullanıcıları kendine çekmeye çaba gösteriyor. Ancak bu alanda lider olan WhatsApp ise birinciliği kimseye kaptırmıyor. Her geçen gün yeni bir özelliği test eden şirket, bu kez 2 yeni özellik için daha kolları sıvadı.


WhatsApp beta 2.23.10.6 sürümünde ortaya çıkan ilk özellik filtreler. "Sohbetler" sekmesinde yer alacak bu araç, okunmamış yazışmaları, kişisel konuşmaları ve iş sohbetlerini ayrı ayrı görüntülemeye imkan sunacak.


Bir diğer özellik ise WhatsApp Webb ile kolay eşleşme. Söz konusu yenilik, WhatsApp beta 2.23.14.18'in bir parçası olarak geliyor.


Bundan önce, kullanıcılardan hesaplarını WhatsApp'ın web sürümüne bağlamak için bir akıllı telefondan benzersiz bir QR kodu taramaları isteniyordu. Şimdi, alternatif olarak, bir telefon numarası ve bir kerelik sekiz haneli bir kod kullanmak yeterli olacak. Özellikle kamerayla işim olmasın diyen kullanıcılar için çok kolaylık sağlayacak bir yenilik olduğunu söyleyebiliriz.


Wabetainfo’ya göre iki yenilik de şu an test aşamasında. Ancak ilerleyen dönemde yapılacak güncellemeler ile kademeler halinde tüm dünyaya sunulacaktır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.