TEBA

WhatsApp’ta mesajlaşmada yeni dönem

Yaşam

Üst üste yeni özellikleri test eden WhatsApp, yakın zamanda çok ses getirecek bir özelliği daha test etmeye başladı.

Üst üste yeni özellikleri test eden WhatsApp, yakın zamanda çok ses getirecek bir özelliği daha test etmeye başladı.

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni özelliklerle kullanıcının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Özellikle son dönemde gizlilik tarafında yapılan değişiklikler ses getirirken, mesajlaşma hizmetinde bir önemli güncelleme için daha hazırlıklar başladı.

Halihazırda birçok yeni özelliği test eden WhatsApp, bu özelliklere bir yenisini daha ekliyor. Giderek Telegram'a benzeyen mesajlaşma uygulamasında, bu kez de yeni bir mesaj düzenleme butonu ortaya çıktı.

Mesaj düzenleme özelliği geliyor

Wabetainfo'nun aktardığına göre WhatsApp, uygulamada mesajları düzenleyebileceğiniz mesaj düzenleme özelliğini test ediyor. Şu anda geliştirme aşamasındaki özellik, beta kullanıcıları için hazır hale getirildi.

WhatsApp'ın yeni mesaj düzenleme özelliği, Android uygulamasının v2.22.2.20.12 sürümünde ortaya çıktı. Yukarıdaki ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere söz konusu özellik, karşı tarafa gönderdiğiniz bir mesajı silmek yerine düzenleme yoluyla kolaylık sağlayacak.

Ekran görüntüsünde mesajların düzenlenebileceğine dair işaretler var. Ancak beta kullanıcıları için uygulamayı güncellemenin gerektiğini gösteren bir uyarı da bulunuyor. Bu, özelliğin halen geliştirme aşamasında olduğunu ve birkaç hafta içinde beta kullanıcılarına sunulacağını gösteriyor. Elbette herkesin mesaj düzenleme özelliğine kavuşması da yine birkaç ayı bulabilir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.