TEBA

WhatsApp'tan, Instagram'ı anımsatan yeni özellik

Yaşam

Meta'nın mesajlaşma uygulaması WhatsApp, giderek Instagram ve Facebook'a benziyor. Kullanıcılara yakında tanıdık bir özellik geliyor.

Meta'ya ait mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni bir özellik için kolları sıvadı. Giderek Instagram ve Facebook'a benzeyen WhatsApp, bu kez durumlarla ilgili yeni bir özelliği deniyor.

Her işletim sisteminde yeni özelliklerle test edilen WhatsApp, masaüstü sürümde faydalı bir güncellemesiyle ortaya çıktı. Instagram'ı anımsatan özellik, kullanıcı güvenliğini ele alıyor.

WABetaInfo'nun haberine göre yeni özellik, kullanıcıların durum bölümündeki yeni bir menüden bir durum güncellemesini bildirmelerine olanak tanıyacak.

Daha da açarsak, bir kullanıcının WhatsApp üzerinden paylaştığı durumu, kötüye kullandığını fark ettiğinizde report düğmesi ile yetkililere iletebileceksiniz. Bu sayede moderasyon ekibi ihlal olup olmadığını kontrol ederek durumu kaldırabilecek.

Söz konusu özellik hakkında şimdilik daha fazla ayrıntı yok. Ancak masaüstü sürümde test edilen raporlama işlevinin, çok geçmeden mobil için de beta kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.