TEBA

WhatsApp, bomba özellik için kolları sıvadı: Kullanıcıların yüzü bu kez gülecek!

Yaşam

Anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, özellik üstüne özellik ekliyor. Meta bünyesindeki platform için çok beklenen güncelleme geliyor. Kullanıcıların yüzü bu kez gelecek.

Sürekli güncellenerek yeni özelliklere kavuşan WhatsApp, kullanıcıların yüzünü güldürecek başka bir güncelleme için kolları sıvadı. Gerek gruplar, gerek gizlilik, gerekse uygulama içinde birçok işlevde değişiklik yapan şirket, şimdi ise sevindirecek bir güncelleme üzerine çalışıyor.

Daha önce WhatsApp'ın, tabletler için destekleneceği ortaya çıkmıştı. Firma bu alanda çalışmalarını sürdürürken, yakın zamanda telefonları ilgilendiren bir başka özellik daha ortaya çıktı.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, akıllı telefonlarda yeni bir ''eşlik moduna'' sahip olacak. Özelliğin detayları henüz açıklanmadı, ancak ne işe yarayacağına dair önemli bilgiler Wabetainfo isimli kaynak tarafından aktarıldı.

Buna göre WhatsApp'ın önümüzdeki günlerde sunması beklenen yeni güncellemesi, ana telefona ek olarak WhatsApp hesabını başka bir cihazda daha kullanmanıza izin verecek. Çok beklenen bu özellik, şu anda sınırlı sayıda beta kullanıcısı için sunulmaya başladı.

Söz konusu özelliğe dair ilk görüntüler, şu anda uygulamanın kayıt ekranında ortaya çıkıyor. Yukarıda da görüldüğü üzere ''link a device'' seçeneğiyle ana hesabınızı, başka bir cihazda kullanmak için birbiriyle eşleştirebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.