TEBA

“Twitter’da 4 üst düzey yöneticiyi kovdu”

Yaşam

ABD basınında yer alan habere göre Elon Musk’un Twitter CEO'su Parag Agrawal ve CFO Ned Segal'ın da bulunduğu 4 üst düzey yöneticiyi kovduğu iddia edildi.

ABD basınında yer alan habere göre Elon Musk’un Twitter CEO'su Parag Agrawal ve CFO Ned Segal'ın da bulunduğu 4 üst düzey yöneticiyi kovduğu iddia edildi.


Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk Twitter’ı satın aldığını duyurdu. Anlaşmanın sağlandığını belirten milyarder iş insanı reklam verenlere yönelik bir seslendiği mesaj yayınladı. 


Resmi twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Musk, “Twitter'ı neden satın aldığım ve reklamcılık hakkında ne düşündüğüm hakkında çok fazla spekülasyon yapıldı. Çoğu yanlış çıktı. Twitter'ı satın almamın nedeni, geniş bir inanç yelpazesinin şiddete başvurmadan sağlıklı bir şekilde tartışılabileceği ortak bir dijital kent meydanına sahip olmanın, uygarlığın geleceği için önemli olmasıdır.” ifadelerini kullandı.


Musk Twitter hesabındaki açıklama kısmını değiştiren Musk buraya 'Chief twit' (Twitter şefi) ifadesini yazdı.

ABD basınında yer alan ve konuya aşina isimsiz kaynaklara dayandırılan haberlerde, Musk'ın Twitter'ı satın alma sürecinin tamamlandığı aktarıldı.


ABD basınındaki yer alan haberlerde ayrıca Musk'ın, Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett'i görevden aldığı kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.