TEBA

Kayıp kadının cesedi dev pitonun midesinden çıktı

Yaşam

Endonezya'nın Jambi eyaletinde kauçuk toplamak için giden kadın kayıplara karıştı. Ormana kadını aramak için gidenler, felaket sonuca tanıklık ettiler.

İki gün önce Endonezyalı kadın yaşadığı Jambi eyaletinde kauçuk toplamak için ormana gitti. 54 yaşındaki Jarah isimli kadından bir süre sonra haber alınamayınca yakınları endişe içinde aramalara başladı. Fakat iki gün boyunca süren aramalarda herhangi bir ipucuna rastlanmadı. Ekipler de kadını aramak için harekete geçince, kurtarma çalışmalarına katılanlar felaketle karşı karşıya kaldılar.

Ekipler, ormanda midesi şişmiş halde 6 metre uzunluğunda bir piton buldular. Pitonun midesini açan ekipler, korkunç sonla karşı karşıya kaldılar. Kadının cesedi, 6 metrelik pitonun midesinden çıktı

Arama ekibinden yetkili yaptığı açıklamada, "Kurban, cuma günü ağaçlardan kauçuk toplamak için ormana gitti. Kadından haber alınamayınca ailesi yerel yetkililere kayıp olduğunu bildirdi ve o zamandan beri bölgede arama yapıldı. Yapılan çalışmaların ardından aradığımız kadının yılanın midesinde olduğu ortaya çıktı" dedi.

Öte yandan öldürülüp midesi açılan piton yılanının iki keçiyi de yuttuğu ortaya çıktı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.