TEBA

Hindistan’da facia- Ailesinin yanından kaçırıp canlı canlı yedi

Yaşam

Hindistan'ın Savarkundla kentindeki Ghanshyam Nagar bölgesinde 3 yaşındaki küçük çocuğu, aslan kaçırdı.

Hindistan'ın Savarkundla kentindeki Ghanshyam Nagar bölgesinde 3 yaşındaki küçük çocuğu, aslan kaçırdı.


Çiftlikte ailesiyle beraber vakit geçiren 3 yaşındaki çocuk, aslanın hedefi haline geldi. Ailesinin yanındaki çocuğu, aslan kaçırdı. Olay yerine acil olarak ekipler sevk edildi ve geniş çaplı bir araştırma başlattı. Fakat yerel orman departmanı tarafından yapılan bilgilendirmede aslan tarafından kaçırılan Mehda'ya tek parça halinde ulaşılamadığı bildirildi.

Ekipler, arama çalışmaları sıralarında küçük bir çocuğa ait kafa ve bacaklar buldular ve çalışmaları artırdılar. Yetkililer, 3 yaşındaki çocuğun kolları ve gövdesinin bulunmadığını söyledi. 

Bu durumda küçük çocuğun aslan tarafından yutulduğuna işret eden yetkililer, 3 yaşındaki çocuğun kolları ile gövdesinin bulunmadığını söyledi. Bu durumun küçük çocuğun aslan tarafından yutulduğunda işaret ettiği belirtildi. Oman işçileri aslan saldırılarına karşı bölgede tuzaklar kurduklarını belirtti.


Yerel polis, annesiyle tapınağa giden kız çocuğuna leoparın saldırdığını doğruladı. Çocuk saldırının hemen ardından acil olarak bir hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.