TEBA

Günahlarından arınmak için buz tutan nehre girdi…

Yaşam

Rusya'da Ortodoks Hristiyanların kutladığı Epifani Bayramı'nda buz tutan nehre giren kadın, suda gözden kaybolarak yaşamını yitirdi. Ekipler kadının cesedine hala ulaşamazken ihmal iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Rusya'ya bağlı Leningrad Bölgesi'ndeki Oredezh Nehri'nde 19 Ocak'ta Ortodoks Hristiyanlar, Vaftiz Bayramı olarak da bilinen Epifani Bayramı nedeniyle suya girdi.

Bölgeye giden ve avukat olduğu belirtilen 40 yaşındaki bir kadın, eşi ve çocuklarıyla birlikte buz tutan nehre girmek istedi.

-5 derecede kalın buza açılan delikten içeri atladı

Kalın buza bir delik açılmıştı ve kadın içeri atladığında hava sıcaklığı -5 derece civarındaydı. Tek parça siyah bir mayo giyen kadın, burnunu tutmadan ve suyu kontrol etmeden haç yaparak kendini soğuk suya bıraktı. Buz tutmuş nehirde bir anda gözden kaybolan kadının başında duran kişi ise bir şeylerin yolunda gitmediğini görünce bağırmaya başladı.

O esnada kadının eşi de soğuk suya atladı. Eşini sudan çıkarmaya çalışan adam, su altında karısını göremeyince dışarıya çıktı. Bu sırada kadının çocukları da 'anne' diye bağırmaya başladı. 


Kadının son anlarının görüntülendiği olayın ardından nehir altında arama çalışmaları başlatıldı. Kurtarma dalgıçları hemen devreye girse de kadını bulamadılar.

Bugün gelen son habere göre kaybolan kadının cesedine hala ulaşılamadı. Bölge savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.