TEBA

Avustralyalı adam: Charles ve Camilla'nın oğluyum

Yaşam

Avustralya'da yaşayan 56 yaşındaki Simon Dorante-Day isimli bir kişi, Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın çocuğu olduğunu iddia etti. Dorante-Day, DNA testi yaptırmak istediğini de söyledi.

Avustralya'da yaşayan Simon Dorante-Day isimli bir kişi, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünün ardından ''Gerçeklerin gün yüzüne çıkması gerekiyor'' diyerek, Kral III. Charles ve yeni Kraliçe Camilla'nın oğlu olduğunu iddia etti. Radar Online'ın haberine göre, Dorante-Day doğar doğmaz evlatlık verildiğini, üvey anneannesinin Kraliçe'nin çalışanlarından olduğunu, ölmeden önce de ona gerçeği söylediğini iddia etti.


56 yaşındaki adam, "Anneannem ölmeden önce biyolojik ebeveynlerimin Charles ve Camilla olduğunu söyledi." dedi.


Dorante-Day 1966'da, yani Charles ve Diana evlenmeden önce dünyaya geldi. Charles ve Camilla'nın ise 1970'lerin başında tanıştığı biliniyor. Fakat Dorante-Day, tarihlerin doğru olmadığını, 'ebeveynlerinin' daha önce ilişkiye başladığını belirtti.


İngiltere Kraliyet Ailesi'nin mensubu olduğunu iddia eden Dorante-Day, Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından da taziye mesajları aldığını, ''Büyükannemin ölümünü öğrendiğimden beri çok fazla taziye mesajı aldım. İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.'' diyerek belirtti.

Dorante-Day, daha önce Elizabeth'e mektup yazdığını fakat cevap alamadığını ekledi. 7News'a konuşan adam, Charles ve Camilla'ya DNA testi yaptırmaları için dava açacağını söyledi ve "Kraliyet ailesi hukuktan üstün olmamalı." dedi.

Dorante-Day, konuyu daha önce de mahkemeye taşımak istediğini ama olayın üstünün kapatıldığını belirterek "Bu kez işlerin farklı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.