TEBA

Apple, iOS 17 ve macOS 14'ü tanıtacağı tarihi açıkladı

Yaşam

iPhone ve Mac kullanıcılarının merakla beklediği güncellemeler için Apple tarih verdi. Teknoloji dünyasında ses getiren WWDC 2023 etkinliğinin ne zaman yapılacağı açıklandı. İşte İOS 17 tanıtım tarihi.

iPhone, mac ve diğer işletim sistemleri için yeni yazılımların tanıtıldığı WWDC etkinliği için yeni tarih açıklandı. Apple, akıllı cihazlar için merakla beklenen yazılımlarını 5 Haziran'da düzenleyeceği WWDC 2023 açılış konuşmasında lanse edecek. Etkinlik Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenecek.

Epey uzun sürmesi beklenen etkinlikte Apple, canlı anlatıma ek olarak daha önceden kaydedilmiş videoları da bu etkinlikte gösterecek. Çok merak edilen iOS 17 ve macOS 14'ün de bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Her yıl WWDC açılış konuşmasının ana amacı genellikle Apple'ın çeşitli platformişletim sistemlerinin (bu durumda iOS 17, iPadOS 17, tvOS 17, watchOS 10 ve macOS 14) bir sonraki sürümlerine gelecek yeni özellikleri duyurmak ve açıklamaktır. Dolayısıyla bu yıl da yeni işletim sistemlerinin tanıtılacağına kesin gözle bakılıyor.

Öte yandan güvenilir kaynaklara göre Apple bu etkinlikte bir başka sürpriz de yapabilir. Uzun süredir ertelenen karma gerçeklik başlığı için de bir tanıtımın gerçekleşmesi muhtemel iddialar arasında. 

iOS 17, iPhone kullanıcılarını 'çok istediği özellikleri' getirecek. Geçtiğimiz günlerde Bloomberg'den Mark Gurman bu konuyla ilgili önemli gelişmeleri aktardı. Apple, yeni işletim sisteminde özelliklerin çoğunun kullanıcı isteğine bağlı olarak geliştirecek. Bu sayede kullanıcı deneyimi de önemli derecede iyileştirilmiş olacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.