TEBA

UEFA’dan skandal hata!

Spor

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı öncesinde UEFA, skandal bir paylaşım yaptı. Tepki toplayan paylaşım kısa süre içinde kaldırıldı.

Devler Ligi’nde Manchester City-Real Madrid arasındaki yarı final rövanş müsabakası öncesi UEFA'dan futbolseverleri şaşkına çeviren bir paylaşım geldi. Resmi hesaptan yapılan paylaşımda karşılaşma oynanmadan Real Madrid'in finale çıktığı ifade edildi. Tepkilerin hedefi olan paylaşım kısa sürede silindi.

İngiltere ekibi Manchester City ile İspanyol devi Real Madrid, final için mücadele etmeye hazırlanırken UEFA'nın resmi sosyal medya hesabından Real Madrid'in finale çıktığını belirten bir paylaşım yapıldı.

UEFA’nın Real Madrid ile Inter'in logolarının yer aldığı paylaşımında, "Finalistler belli oldu ve sahne hazır. İstanbul'a gitmek için 5 soruyu doğru yanıtlayın" ifadeleri yer aldı.

Tarafların ilk maçta 1-1 berabere kaldığı ve rövanşta finale çıkmak için kozlarını paylaşacağı müsabaka öncesinde yapılan bu hata, özellikle İngiliz taraftarların büyük tepkisini topladı.

 

 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City, konuk ettiği Real Madridi 4-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı ve Inter'in rakibi oldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.