TEBA

Sarı Kanarya, Kluivert’ın takımına konuk olacak

Spor

Ligde ve Avrupa kupalarında üst üste iki maç kaybederek 19 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında çıkış arıyor.

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor, yarın sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Yeni Adana Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Süper Lig'e 10 maçlık galibiyet serisiyle başlayan ve lige en iyi başlangıç anlamında rekor kıran Fenerbahçe, geçen Trabzonspor karşısında 3-2 mağlup olarak serisini sonlandırdı. Ligde 11 hafta sonunda 30 puan toplayan sarı-lacivertliler, 31 puanı bulunan Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanında 2-0 kaybeden İsmail Kartal'ın ekibi, üst üste 2 resmi maçta alınan yenilgilerin ardından yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

 

 

Fred saha çalışmalarına başladı

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında ameliyat edilen Becao ve Serdar Aziz'in yanı sıra sakatlığı bulunan Djiku, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş'tan yararlanamayacak. Bu isimlerin yanı sıra Trabzonspor karşısında kırmızı kart gören İsmail Yüksek de takımını yalnız bırakacak.

Pendikspor deplasmanında yaşadığı sakatlığın ardından Trabzonspor ve Ludogorets karşısında oynayamayan Fred, saha çalışmalarına başladı. Brezilyalı futbolcu, Adana Demirspor deplasmanında forma giyebilir.

 

 

Kluivert’ın öğrencilerinin hedefi galibiyet

Ligde 6 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda topladığı 21 puanla haftaya 3. sırada giren Patrick Kluivert’ın çalıştırdığı Adana Demirspor, 30 puanla 2. sırada bulunan rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Süper Lig'de sahasında çıktığı 6 maçtan da galip ayrılan Akdeniz ekibi, Fenerbahçe karşısında da bu serisini sürdürmek istiyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.