TEBA

RVP'den Kırmızı Şeytanlar'a ret

Spor

Manchester United'ın eski oyuncularından Robin van Persie, ailesiyle Hollanda'da mutlu olduğu için Erik ten Hag'ın ekibine katılmayı reddettiğini söyledi.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United ve Arsenal, Türkiye Spor Toto Süper Lig'de ise bir dönem Fenerbahçe forması giyen Robin van Persie, Life After Football dergisine açıklamalarda bulundu.

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Erik ten Hag'ın ekibine katılmayı reddettiği dile getiren 38 yaşındaki van Persie, şu ifadeleri kullandı:

"Oğlum ve kızım benim için çok önemli. Şu anda mutlu oldukları şeyleri yapıyorlar. Hobileri olması önemli ama tutkuyla yaptıkları bir şeyler var. Eşim Bouchra da kendi işlerine odaklandı ve onlarla uğraşıyor. Bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Londra'da, Manchester'da ve İstanbul'da yaşadık. Toplamda neredeyse 14 yıl ediyor ve çok fazla ayrı kaldık. Şu anda çocuklar için dengede kalabilmek çok daha önemli."

Futbolculuk kariyerini 2019'da noktalayan Robin van Persie, antrenörlük kariyerine Feyenoord'da Dick Advocaat'ın yardımcı antrenörü olarak başladı. Ertesi yıl Robin van Persie ile resmi sözleşme imzalandığını açıklayan Feyenoord, van Persie'nin antrenör ekibine yardımcı olacağını ve U16 takımını çalıştıracağını duyurmuştu.

Kariyerinde 2 kez Premier Lig'de gol krallığı yaşayan Hollandalı eski futbolcu, 2012/13 sezonunda Manchester United ile de lig şampiyonluğu yaşadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.