TEBA

Ronaldo’dan ilk açıklama

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’dan ilk açıklama geldi.

Son dönemlerde kulüple arası iyi olmayan ve geçtiğimiz günlerde de takımı sert sözlerle eleştiren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile İngiliz ekibinin yolları ayrıldı.

Manchester temsilcisinden yapılan açıklamada, "Cristano Ronaldo, karşılıklı anlaşma sonrası Manchester United'dan ayrıldı. Old Trafford'daki iki dönemindeki muazzam katkısı için teşekkür ederiz." denildi.

Yıldız futbolcunun Manchester United formasıyla 346 maça çıktığı ve 145 gol attığı hatırlatılıp, kendisine ve ailesine gelecek için iyi şanslar dilendiği açıklamanın son bölümünde şu ifadeler kullanıldı:

“Manchester United'daki herkes, Erik Ten Hag yönetiminde takımın başarısı için birlikte çalışmaya odaklanmış durumda.”

 

 

Bu açıklamaların ardından 37 yaşındaki tecrübeli oyuncudan da ilk açıklama geldi.

Ronaldo, ayrılığa ilişkin yaptığı açıklamasında şöyle konuştu:

"Yeni bir meydan okuma için doğru zaman. Manchester United'ı çok seviyorum ve bu asla değişmeyecek. Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından, sözleşmemizi sona erdirmek için karşılıklı olarak anlaştık. Manchester United'a gelecekte en iyisini diliyorum."

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda konuşan Cristano Ronaldo, Erik ten Hag'ın da aralarında bulunduğu birkaç kişinin kendisini kulüpten göndermeye çalıştığını ve ihanete uğramış gibi hissettiğini söylemişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.