TEBA

Ronaldo'ya, sevgilisi Georgina'dan binlerce dolarlık hediye

Spor

Yeni yıla yaklaşırken Cristiano Ronaldo'ya sevgilisinden binlerce dolarlık jest geldi. Georgina, yıldız futbolcuya lüks otomobil hediye etti.

Yeni yıla yaklaşırken Cristiano Ronaldo'ya sevgilisinden binlerce dolarlık jest geldi. Georgina, yıldız futbolcuya lüks otomobil hediye etti.

Manchester United ve Dünya Kupası geride kalırken, 2022 Cristiano Ronaldo için çok da iyi bir yıl olmadı.

Ancak 2023'e yaklaşırken Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, yıldız futbolcuya moral olacak bir yılbaşı hediyesi aldı. Garajında birçok lüks arabası bulunan Ronaldo, Georgina'nın da jesti sayesinde Rolls Royce marka bir otomobile de kavuşmuş oldu.

Ronaldo'nun sevgilisi, aynı zamanda çocuklarının da annesi Georgina, Portekizli yıldıza hediye ettiği lüks otomobili sosyal medya hesaplarından paylaştı. Georgina, Ronaldo'ya 300 bin dolarlık Rolls Royce marka otomobil hediye etti.

37 yaşındaki Portekizli yıldız son dönemde oldukça kötü zamanlardan geçti. Mancester United'da yaşanan gerilim sonrası sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcu, Dünya Kupası'na da elenerek veda etti.

Ronaldo'nun şu an için hangi takımla anlaşma sağladığı bilinmiyor. Ancak iddialara göre Portekizli yıldız için Suudi Arabistan yolu göründüğü iddia ediliyor. Söylentilere göre ünlü futbolcu Al-Nassr ile görüşme aşamasında ve tarafların anlaşmaya da yakın olduğu bildiriliyor. Al-Nassr'ın, Ronaldo için yıllık 175 milyon sterlini gözden çıkarmaya hazır olduğu söyleniyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.