TEBA

Real Madrid Vincius ile döndü

Spor

İspanya La Liga’da lider Real Madrid deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı.

La Liga’nın 27. haftasında Valencia, sahasında lider Real Madrid’i konuk etti.

Mestalla Stadı’nda oynanan müsabakaya ev sahibi ekip etkili başladı. Valencia, 27. dakikada Hugo Duro ve 30. dakikada Roman Yaremchuk'un golleriyle 2-0 öne geçti.

İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttıran konuk takım, 45+5’te Vincius ile rakip ağları havalandırarak farkı 1’e indirdi.

Valencia soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

İkinci yarı 76. dakikada bir kez daha Brezilyalı forvetiyle golü bulan Madrid ekibi, 90+1. dakikada Valencia'nın penaltı beklediği bir pozisyonda VAR'a giden hakemin oyunu devam ettirmesi sonrasında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Sakatlıktan yeni çıkan ve ilk 11'de oynayan eflatun-beyazlıların İngiliz forveti Jude Bellingham, maçın sonunda hakeme itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü. Bellinham, müsabakanın son saniyesinde Brahim Diaz'ın ceza sahası dışından yaptığı ortada topu kafayla ağlara gönderdi ancak maçın hakemi Jesus Gil Manzano, top havadayken son düdüğü çaldığı için golü geçersiz saydı.

Puanını 66'ya çıkaran Real Madrid liderliğini korudu. İkinci sıradaki Girona (59 puan) pazar günü deplasmanda Mallorca'ya karşı oynayacak.

Valencia ise 37 puanla 9. sırada kaldı.

 

 

Vinicius ile Valencia arasındaki gerginlik devam etti

Diğer yandan Valencialı taraftarlar ile Real Madridli Vinicius arasında geçen sezon yaşanan ve mahkemeye taşındıktan sonra halen davası süren ırkçılık olayından kaynaklanan gerginlik bugün de devam etti.

Vinicius attığı gollerin ardından tribünleri provoke eden hareketler yaparken, Valencialı taraftarlar ve bazı futbolculardan tepki aldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.