TEBA

Modric’ten Arda’ya övgü

Spor

Hırvatistan'ın kaptanı Luka Modric, İspanyol devi Real Madrid’de birlikte oynadığı genç yıldız Arda Güler’e övgüler yağdırdı.

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu altıncı hafta maçında bugün Türkiye’yi konuk edecek Hırvatistan'ın teknik direktörü Zlatko Dalic ve Luka Modric, karşılaşmanın oynanacağı Opus Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kendilerini zor bir maçın beklediğinin altını çizen Modric, "Yarın bizi çok iyi bir takıma karşı çok zor bir maç bekliyor. Türkiye harika bir takım, onlara hep saygı duyuyoruz. Türkiye'ye karşı birçok kez oynadık bu maçlar hep çok zor ve sonucu belirsiz karşılaşmalar oldu. Türkiye çok kaliteli bir takım ama biz ev sahibiyiz, yeni statta, taraftarımızın karşısında kazanmak istiyoruz. Saygı gösterdiğimiz ve büyük bir takıma karşı oynayacağımız da belli." ifadelerini kullandı.

 

 

 

"Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu"

Luka Modric, Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler hakkında ise, "Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok parlak bir gelecek bekliyor. Real Madrid taraftarına büyük sevinçler yaşatacağına eminim. Maalesef yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz bu yeteneğini ortaya koyma fırsatı bulamadı. Eminim önünde harika bir gelecek var." yorumunda bulundu.

Modric, "Arda Güler, Türkiye'nin Luka Modric'i olur mu?" sorusuna, "Bırakın Arda Güler, Arda Güler olsun. Onu kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Eminim kalitesini gösterecek ve büyük bir kariyeri olacak. Baskı altında olmasına gerek yok." yanıtını verdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.