TEBA

Mane: Senegalliler ne isterse onu yapacağım

Spor

Yıldız futbolcu Sadio Mane, geleceği hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Sadio Mane, kulüpten ayrılmanın eşiğinde. İsmi bir süredir Alman devi Bayern Münih ile anılan oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.

Ülkesi Senegal'in milli takımı için kampta olan 30 yaşındaki Mane, geleceği hakkındaki soruları yanıtlarken şu ifadeleri kullandı:

"Herkes gibi ben de sosyal medyadayım ve konuşulanları görüyorum. Sanırım Senegallilerin %60-70'i benim Liverpool'dan ayrılmamı istiyor. Onlar ne isterse onu yapacağım. Acele etmesinler çünkü yakında hep beraber göreceğiz."

Liverpool ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan oyuncu hakkında takımın teknik direktörü Jurgen Klopp da "Mane önümüzdeki sezon hangi takımda olursa olsun çok büyük bir oyuncu olacak." demişti.

Mane ile çok ciddi bir şekilde ilgilenen Bayern'in Liverpool'a 30 milyon euro bonservis bedeli ve 15 milyon euro da bonuslar içeren bir teklif yaptığı öne sürüldü. İngiliz ekibi, bu teklifi düşük bulsa da oyuncuyu önümüzdeki sezon sonunda bedelsiz olarak kaybetme ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.

Bu sezon Liverpool forması ile 51 resmi maça çıkan deneyimli futbolcu 23 gol atıp ve 5 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.