TEBA

Luis Figo tarafını açıkladı: Inter'i destekleyeceğim

Spor

Portekizli eski milli futbolcu Luis Figo, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde futbolculuk yıllarında formasını giydiği Inter’i destekleyeceğini söyledi.

La Liga devi Real Madrid ile Barcelona ve Serie A ekibi Inter’in efsane oyuncularından Portekizli eski futbolcu Luis Figo, Devler Ligi ile ilgili basına açıklamalarda bulundu.

Figo, İngiltere ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter arasında 10 Haziran'da İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde eskiden formasını giydiği Inter’i destekleyeceğini ifade etti.

Tek maç üzerinden oynanan finallerin her sonuca açık olduğunu kaydeden eski Portekizli futbolcu, "Manchester City'de birçok arkadaşım var. Herkes Manchester City'nin kazanmak için favori olduğunu düşünüyor. Yoğun, heyecanlı ve rekabet dolu bir maç izleyeceğimize inanıyorum. Inter'de forma giydim. Bu yüzden tabii ki Inter'i destekleyeceğim. Umarım kazanabilirler." şeklinde konuştu.

Luis Figo, formalarını giydiği İspanyol ekipleri Real Madrid ve Barcelona hakkında ise "Dünyanın en iyi iki kulübü. Dünya çapında prestijleri ve çok sayıda taraftarları var. İkisinde de oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Figo, 2000'de UEFA tarafından Avrupa'da Yılın Futbolcusu, 2001'de ise FIFA tarafından Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerine layık görülmüş, 2000 yılında Real Madrid'e 56.000.000$ bedel karşılığında transfer olarak dünyanın en değerli dördüncü futbolcusu unvanını kazanmıştır. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.