TEBA

Lewandowski’den çılgın teklife veto

Spor

İspanyol devi Barcelona’nın gol makinesi Robert Lewandowski, kendisine Arap yarımadasından yapılan astronomik teklifi geri çevirdi.

La Liga’nın son şampiyonu Barcelona’da forma giyen Polonyalı forvet oyuncusu makinesi Robert Lewandowski’ye Suudi Arabistan’dan teklif yapıldı.

Son dönemlerde başta La Liga olmak üzere Avrupa’nın en büyük liglerinde forma giyen çoğu yıldızın transferdeki yeni durağı olan Suudi Arabistan, bu kez kancayı Lewandowski’ye taktı.

İspanyol basınında yer alan haberde, Suudilerin Polonyalı golcüye 100 milyon euro değerinde teklif sunduğu öne sürüldü.

35 yaşındaki Lewandowski ise, bu teklifi geri çevirerek, “1,5 senedir Barcelona’dayım ve kendimi oldukça iyi hissediyorum. Burada çok mutluyum.” açıklamasını yaptı.

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’da yıldızı parlayan ve ardından Bayern Münih’e transfer olarak rüya gibi bir dönem geçiren Robert Lewandowski’nin bir sonraki durağı Barcelona olmuştu. Katalan ekibiyle 2025 yılına kadar kontratı olan Polonyalı golcünün çıkacağı maç sayısına göre 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor. Lewo, Barcelona’da forma giydiği 85 resmi maçta 53 kez ağları sarsarken, 17 asiste imza attı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.