TEBA

Kocadağ: Planlamamızda olan bir oyuncu değildi

Spor

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Galatasaray'ın görüşmelere başladığını duyurduğu Halil'in, takımın transfer planlamasında yer almadığını söyledi.

Türkiye Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş, transfer gündeminde adı kulüple anılan ve ezeli rakibi Galatasaray’a transfer olan Türk milli futbolcu Halil Dervişoğlu’yla ilgili iddialara yanıt verdi.

Siyah-beyazlı takımın oynadığı Augsburg ile oynadığı hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocadağ, Halil Dervişoğlu ile ilgili olarak, "Planlamamızda olan bir oyuncu değildi. Babası menajerliğini de yapıyor. Babasının bizim ekibimize yakınlaşması var. Oğlunun Beşiktaş'a isteği olduğunu söylüyor. Şenol hocanın Beşiktaş'ta olması oyuncuyu buraya getirmek istiyor. Şartlarımızı sunduk. Oyuncunun beklentisi bize uymadı. Şenol hoca da bir önceki basın toplantısında bu olaya noktayı koymuş oldu. Kendisi spor camiasının bilge kişiliği. O süreçleri gördüğü zaman bazen öyle bir laf ediyor ki, lafı gediğine koyuyor. Dün akşam itibariyle oyuncunun babasının duygusal bir yaklaşımı oluyor. Hem hocamızı hem Ceyhun beyi arıyor. Oyuncunun tüm şartları kabul ettiğini ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini iletiyor. Ceyhun bey de hem başkana hem teknik ekibe dönüş yaptığı esnada, sürecin diğer bir takıma kaydığını görüyoruz." diye konuştu.

 

 

"Beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir oyuncu değildi"

Beşiktaş'ın transferde maddi bir stratejisi olduğunu kaydeden Kocadağ, şunları aktardı:

"Maddi anlamda stratejimiz var. Onların çok üstünde olan maaş beklentisi vardı. Bunu karşılayamayacağımızı kendilerine iletmiştik. Sosyal medyada rövanşist yaklaşımlar, yandaş medyaları aracılığıyla yaptırdıkları haberler ve taraftarımızı manipüle etmeye yönelik girişimler var. Rosier ve Ghezzal transferinde kendilerinin ilgisi olmuştu, Gedson transferiyle iyi bir ders verdiğimizi düşünüyoruz. Bizim için konu orada kapandı. Beşiktaş ihtiyacı olan bir oyuncu olduğu zaman hiçbir şeye bakmaz, basar alır. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir oyuncu değildi. Bizim için önem arz etmiyor bu konu. Beşiktaş'ın transfer politikasında paranın yarış haline geldiği noktada Beşiktaş hiçbir zaman olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Beşiktaş'ı kullanarak parayı bir yere çekmeye çalışıyorlarsa Beşiktaş o noktada geri çekilir. Bizim ihtiyacımız olan, gerçekten istediğimiz oyuncuyu ne yapar eder alırız. Beşiktaş taraftarının üzüntü duymasını gerek görmüyorum."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.