TEBA

Katar’da zorlu Süper Kupa mücadelesi

Spor

Beşiktaş ile F.T. Antalyaspor, 5 Ocak Çarşamba günü Katar’da yapılacak Süper Kupa karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. 

Turkcell Süper Kupa mücadelesinde 2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

 

5 Ocak Çarşamba günü Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak müsabaka 20.45’te başlayacak. Maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılığını ise Süleyman Özay ile Candaş Elbil yapacak.

 

Kupayı en son 2006’da müzesine götüren siyah beyazlı ekip, 16 senelik Süper Kupa hasretine son vermek için sahaya çıkacak. 

 

Antalya kulübünün başında ilk defa Süper Kupa maçına çıkacak Nuri Şahin’in öğrencileri ise tarihinde ilk kez kupayı kazanmak için mücadele edecek.

 

Beşiktaş’ta 9 eksik var

 

Siyah beyazlı takımda rahatsızlıkları bulunan Necip Uysal, Can Bozdağan, Salih Uçan, Güven Yalçın ve Serdar Saatçı, son anda kadrodan çıkartıldı. Öte yandan sakatlıkları bulunan Kevin N'Koudou, Mert Günok ve Gökhan Töre kadroya dahil edilmezken, hastalanan Oğuzhan Özyakup da Katar kafilesinde yer almadı.

 

Beşiktaş’ın kamp kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

 

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Göktuğ Baytekin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Michy Batshuayi, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Welinton, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş, Umut Meraş, Alex Teixeira.

 

Antalyaspor’un da eksikleri var

Fraport TAV Antalyaspor’un Süper Kupa kadrosunda ise sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol yer almadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.