TEBA

Kartal, Rize’ye teslim oldu

Spor

Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Çekişmeli geçen maçta iki kırmızı kart ve bir penaltı vardı.


Türkiye Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısının açılış haftasında Çaykur Rizespor, Beşiktaş’ı konuk etti.

 

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekip, 25’te Michy Batshuayi’nin penaltıdan ve 60’ta Emirhan İlkhan'ın kaydettiği gollerle iki kez öne geçti. Rakibine evinde nefes aldırmayan Rizespor’un golleri ise 56. ve 68. dakikada Pohjanpalo’dan geldi. Gol düellosuna sahne olan müsabaka 2-2 berabere sonuçlandı.

 

Mücadelenin 86. dakikasında ev sahibi takımda Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta ise Montero ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 

Deplasmanda 16 eksik ve teknik ekibinden yoksun oynayan Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu unvanıyla futbol akademisi antrenörü Halim Okta takımın başında yer aldı.

 

İstanbul temsilcisinin 17 yaşındaki oyuncusu Emirhan İlkhan, ilk kez Beşiktaş forması ile çıktığı Süper Lig müsabakasında gol sevinci yaşadı.

 

Bu sonuçla, siyah beyazlılar ligde puanını 29’a yükselterek 9. sırada, Karadeniz ekibi ise 18 puanla 19. sırada yer aldı.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.