TEBA

Kartal ile Fırtına'nın mücadelesinde kazanan yok

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig’in 10. haftasındaki derbi mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Trabzonspor’u konuk etti.

Vodafone Park’ta oynanan müsabakada kazanan çıkmadı.

Karşılaşmanın henüz 11. dakikasında Maxi Gomez ile golü bulan bordo-mavililer, deplasmanda öne geçti. Konuk takım bu gole fazla sevinemeden 28’de oyuncusu Larsen topu kendi ağlarına göndererek maça eşitlik getirdi. Bu golden 8 dakika sonra 36’da Trezeguet’in fileleri havalandırmasıyla Trabzonspor bir kez daha öne geçti.

İlk devre Fırtına’nın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Çekişmeli geçen ikinci yarıda siyah-beyazlılarda 62'de oyuna giren Cenk Tosun, 70. dakikada attığı golle maça tekrar dengeyi getirdi.

Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca taraflar puanları paylaştı.

Trabzonspor’da 80. dakikada oyuna dahil olan Yusuf Yazıcı, 90+6’da Gedson Fernandes’e yaptığı faulün ardından VAR kararıyla doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu karşılaşmanın ardından siyah-beyazlılar beraberlik sayısını 4'e yükseltirken, puanı da 19 oldu ve lider Adana Demirspor ile arasındaki fark 2'ye yükseldi. İki maçtır galip gelemeyen Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise puanını 18' çıkararak 5. sırada yer aldı. 

Beşiktaş, Dolmabahçe’de galibiyeti unuttu

Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, iç sahada üst üste 3. maçında da puan kaybetti.

Bu sezon Vodafone Park'taki ilk puan kaybını Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilerek yaşayan Kara Kartal, daha sonra oynadığı müsabakada Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

Son dakikalar oynanırken, "Valerien istifa" diye tezahürat yapan siyah-beyazlı taraftarlar, son düdüğün çalmasının ardından "İsmael istifa" diye tezahüratta bulundu ve bir süre "Sergen Yalçın" diyerek tempo tuttu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.