TEBA

Kartal'a 3 puanı Aboubakar getirdi

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Beşiktaş, ligde 3 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Süper Lig’de çıkış arayan Beşiktaş, sahasında Ankaragücü'nü ağırladı.

Siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta oynanan mücadelenin ilk yarısını 40. dakikada Salih Uçan’ın attığı golle 1-0 üstün kapattı.

İkinci devreye hızlı başlayan konuk takım, 53’te Ali Sowe ile skora dengeyi getirse de bu sevinç uzun sürmedi. Golden 3 dakika sonra Kara Kartal, Aboubakar ile tekrar öne geçti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.

VavaCars Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor ve Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı maçlardan galibiyetle ayrılamayan ve bu süreçte 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Şenol Güneş’in öğrencileri, başkent temsilcisini mağlup ederek puanını 43'e yükseltti.

Ankaragücü ise 22 puanda kaldı.

 

 

İç sahada yenilmezlik serisini sürdürdü

Beşiktaş, MKE Ankaragücü galibiyetiyle iç sahadaki yenilmezlik serisine devam etti.

Bu sezon Dolmabahçe'de oynadığı maçlarda yenilmezlik serisini 8 maça yükselten siyah-beyazlı ekip, tek yenilgisini Medipol Başakşehir karşısında aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından iç sahada oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar, bu süreçte 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken, bu sezon ise evinde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.