TEBA

Kara Kartal son dakikada yediği penaltı golüyle yıkıldı

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, 90+4’te penaltıdan yediği golle Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında ligin yeni ekiplerinden Pendikspor’u ağırladı.

Beşiktaş Park’taki karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar, 12. dakikada Omar Colley’in golüyle devre arasına 1-0 üstün girdi.

İkinci yarıda da oyun kontrolünü elinden bırakmayan Beşiktaş, 76. dakikada Colley ile yeniden ağları sarstı. Kara Kartal’ın golü VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında konuk takım penaltı kazandı. Thuram, ceza sahası içinde Masuaku'nun müdahalesiyle yerde kalınca pozisyonu VAR'da izleyen hakem Kadir Sağlam, penaltı noktasını gösterdi.

90+4. dakikada topun başına geçen Romero, topu ağlarla buluşturarak maça dengeyi getiren golü kaydetti.

Müsabaka 1-1’lik eşitlikle sona erdi ve taraflar puanları paylaştı.

Bu sonuçla Şenol Güneş’in öğrencileri puanını 4’e çıkarırken, Pendikspor da ilk kez yükseldiği Süper Lig’de ilk puanını aldı.

 

 

 

Saha karıştı

Pendikspor kalesinin arkasında yer alan Beşiktaş taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler sonrası kırmızı-beyazlı ekibin kalecisi Erdem Canpolat'ın tepki göstermesinin ardından saha bir anda karıştı.

İki takım futbolcuları Pendikspor ceza sahası önünde tartıştı. Gerginlik büyümeden önlenirken, hakem Onur Bulut ve Mert Günok'a sarı kart gösterdi.

Süper Lig'de sonuçlar

Ligde dün oynanan diğer maçlarda Fatih Karagümrük, deplasmanda Başakşehir'i 2-0 yenerken, Sivasspor da konuk olduğu Gaziantep FK'yi 3-1'lik skorla geçti.

Süper Lig'de 2. haftanın perdesi bu akşam oynanacak Ankaragücü-Adana Demirspor ve Samsunspor-Fenerbahçe maçlarıyla kapanacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.