TEBA

Kara Kartal sahasında uçtu

Spor

Beşiktaş, Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-1 yenerek ligde puanını 7'ye yükseltti.

Süper Lig’in 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırladı.

Vodafone Park’ta oynanan mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar, 17’de Weghorst ve 34’te N'Koudou’nun kaydettiği gollerle ilk devreyi 2-0 üstün kapattı.

İkinci yarıda da iddialı oyununu sürdüren Beşiktaş, 50. dakikada Muleka’nın fileleri havalandırmasıyla farkı 3’e çıkardı. Bu golden 3 dakika sonra 53’te konuk takım Diagne ile farkı 2’ye indirse de, 90’da sahne alan Rosier takımının ağları sarsarak maçta son sözü söyledi.

Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca siyah-beyazlı takım, rakibini 4-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı Wout Weghorst ve Jackson Muleka'nın Beşiktaş forması altında golle tanıştı.

Bu sonucun ardından Kara Kartal ligde puanını 7’ye yükselterek 2. sırada yer alırken, Andrea Pirlo’nun takımı Karagümrük ise 3. haftada da puanla tanışamadı.

Taraftar istedi değişiklikler geldi

Maçın son bölümlerinde baskı altında kalan Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği yapılmaması taraftarın tepkisine neden oldu.

Beşiktaşlı taraftarların "Ismael baksana değişiklik yapsana" şeklinde tezahürat yapmasının ardından siyah-beyazlı teknik adam, 90+3. dakikada Cenk Tosun ve Umut Meraş'ı oyuna alırken Masuaku ve Weghorst'u oyundan aldı.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Cenk Tosun'un direkt soyunma odasına gitmesi dikkatleri çekti. Tecrübeli oyuncu, maç sonunda takımın taraftarlarla yaptığı galibiyet kutlamasına katılmadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.