TEBA

Kara Kartal'dan gol yağmuru

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, rakibini 5-2 mağlup ederek puanını 77'ye yükseltti.

Süper Lig’de orta sıralardaki Kasımpaşa, sahasında lig üçüncüsü Beşiktaş’ı ağırladı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşmada siyah-beyazlılar, 19’da Gedson Fernandes ve 30. dakikada Cenkt Tosun’un golleriyle devre arasına 2-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Kartal, 49. dakikada Vincent Aboubakar’ın meşin yuvarlağını ağlarla buluşturmasıyla farkı 3’e çıkardı.

Ev sahibi ekip 62’de Aytaç Kara ile farkı 2’ye indirse de 79’da Beşiktaşlı Tayfur Bingöl tekrar farkı yükselterek skoru 4-1’e getirdi.

Kasımpaşa 86. dakikada Ryan Donk ile bir gol daha buldu ve müsabakada durum 4-2'ye geldi. 

 

 

 

Maç bitti, VAR'dan penaltı kararı geldi

Karşılaşmanın 90+10. dakikasında Cenk Tosun'un, Djilobodji'nin müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda Beşiktaşlılar penaltı için itiraz etti ancak hakem Volkan Bayarslan, mücadeleyi devam ettirdi. Oyunun durmaması üzerine penaltı incelemesi yapılamazken hakem mücadeleyi bitirdikten sonra pozisyonu VAR'da incelemeye karar verdi.

VAR incelemesinin ardından penaltıya hükmeden Volkan Bayarslan, Atiba'nın kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirmesinin ardından karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı.

Böylelikle Şenol Güneş’in öğrencileri sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galibiyet serisini 8’e yenilmezlik serisini ise 14 maça çıkaran Kara Kartal, 77 puana ulaşarak aynı puandaki ikinci Fenerbahçe’nin averaj farkıyla 1 basamak gerisinde üçüncü sırada yer aldı.

Haftayı puansız kapatan Kasımpaşa ise 43 puanla 10. sırada bulunuyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.