TEBA

Kara Kartal 3 maç sonra kazandı

Spor

Türkiye Trendyol Süper Lig’de Atakaş Hatayspor’u 2-1 yenen Beşiktaş’ın 3 maçlık galibiyet hasreti son buldu.

Süper Lig’in 18. haftasında Atakaş Hatayspor ile Beşiktaş, Mersin Stadı’nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, sahaya 100. yıl formasıyla çıktı.

Müsabakaya etkili başlayan konuk Beşiktaş etkili başladı. 34. dakikada rakip kalenin önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Salih Uçan, aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderse de gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

 

 

Maçın 36. dakikasında Semih Kılıçsoy'un attığı golle ilk yaryı 1-0 önde kapattı. 18 yaşındaki santrafor Kılıçsoy, siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydetti.

 

 

İkinci devreye de etkili başlayan Beşiktaş, 53. dakikada Omar Colley’in fileleri havalandırmasıyla farkı 2'ye çıkardı. Siyah-beyazlıların golcü stoperi Colley, bu sezon ligdeki 5. golünü kaydetti.

 

 

Atakaş Hatayspor, 80. dakikada Armin Hodzic’in ağları sarsmasıyla farkı 1’e indirdi.

Kalan bölümde başka gol olmayınca Beşiktaş maço 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

 

 

3 hafa sonra galip gelen Kara Kartal, 29 puana ulaşarak 2023 yılını 5. sırada tamamladı. Geçtiğimiz hafta sahasında Corendon Alanyaspor’a 3-1 yenilmesiyle teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş’ın kulübesinde 19 Yaş Altı Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe yer aldı.

 

 

Ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıkan Atakaş Hatayspor ise 19 puanda kalarak 13. sıraya geriledi. Volkan Demirel’in çalıştırdığı bordo-beyazlılar, en son sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup etmişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.