TEBA

İlkay’dan Arabistan’a veto

Spor

Benzema ve Kante'yi transfer ederek gündem olan Al-İttihad, Manchester City ile sözleşmesi biten İlkay Gündoğan’a götürdüğü tekliften ret yanıtı aldı.

İngiltere Premier Lig, İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Manchester City ile rüya gibi bir sezonu geride bırakan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ın geleceği merak konusu.

Adı sık sık İspanyol devi Barcelona ile anılan Gündoğan’ın Suudi Arabistan takımlarının da transfer listesinde yer aldığı öne sürüldü.

 

 

 

Karim Benzema ve N’Golo Kante gibi yıldız isimleri renklerine bağlayarak futbol dünyasında oldukça ses getiren transferlere imza atan Al-İttihad’ın İlkay için teklif götürdüğü iddia edildi.

Basına yansıyan haberlerde, Arap takımının yetkililerinin 32 yaşındaki Gündoğan’ın menajerleriyle temasa geçtiği belirtilirken, deneyimli oyuncunun ise bu teklife sıcak bakmayarak reddettiği ifade edildi.

 

 

 

Suudi kulübünü reddeden İlkay Gündoğan’ın Barcelona’ya transferi bekleniyor. Katalan ekibi, Manchester City ile kontratı biten tecrübeli orta saha için bonservis ödemeyecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.