TEBA

Hamsik emekliye ayrılıyor

Spor

Türiye Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Hamsik, futbolculuk kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesi Marek Hamsik, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili takımın Slovak oyuncusu, "Bugün, sezon sonunda kariyerimi sonlandıracağımın haberini paylaşmak için buradayım." sözleriyle konuşmasına başlayarak, "Kolay olmadı bu kararı almak. Ailemle, çocuklarımla konuştum. Babanın eve dönmesi gerektiğini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu." dedi.

Marek Hamsik, oynadığı tüm kulüplere kendisine forma şansı verdikleri için teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Tabii ki aileme ve her zaman yanımda olan arkadaşlarıma bana inandıkları için teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarıma, hayranlarıma bana inandıkları, sevdikleri, destek oldukları için teşekkür ediyorum. Harika bir yolculuktu benim için artık son anlarına geliyoruz. Ben de bu anların tadını çıkaracağım. Şu an ağlamıyorum ama söylemeye çalıştığım çok mutlu ve gururluyum yaptıklarım için."

 

 

 

Profesyonel futbol kariyerinde Slovakya Milli Takımı’nın yanı sıra, Slovan Bratislava, Brescia, Napoli, Dalian Yifang, Göteborg ve Trabzonspor takımlarında forma giydi. 35 yaşındaki Slovak yıldız, İtalya Serie A ekibi Napoli’de 2007-2019 yılları arasında forma giymiş ve yıllar içinde takımın yıldızları arasında yer almıştı. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.