TEBA

Gyökeres’in bonservisi 100 milyon!

Spor

Portekiz devi Sporting Lizbon’un İsveçli gol makinesi Viktor Gyökeres’in bonservisi dudak uçuklattı.

Bu sezon gösterdiği performansıyla Avrupa’yı sallayan Viktor Einar Gyökeres’in talipleri gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Portekiz Süper Ligi lideri Sporting Lizbon’da rüya gibi bir sezon geçiren 25 yaşındaki Gyökeres için Avrupa’nın birçok kulübü devrede.

İsveçli milli oyuncuyu gelecek sezon da takımda tutmak isteyen Sporting’in iyi bir teklif gelirse transfere sıcak bakacağı iddia edildi.

Yeşil-beyazlılar, Viktor Gyökeres’in bonservisini 100 milyon euro olarak belirlediği ve bu rakamın altında gelecek teklifleri düşünmeden geri çevirecek.

İngiltere Championship ekiplerinden Coventry City’den Sporting’e 13 milyon euro bedelle transfer olan İsveçli forvet, başkent temsilcisinin gol makinesi haline geldi.

Gyökeres, Portekiz temsilcisiyle tüm kulvarlarda çıktığı 39 resmi müsabakada 36 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Sporting Lizbon, ligde bir maç eksiği olmasına rağmen en yakın takipçisi Benfica’nın bir puan önünde 65 puanla lider konumda. Yeşil-beyazlı ekip, ligde oynadığı 25 maçta 21 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 2 müsabakadan da puansız ayrıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.