TEBA

Gol düellosunda kazanan Beşiktaş

Spor

Sahasında ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı müsabakada Şanlıurfaspor'u ikinci yarıda attığı gollerle 4-2 mağlup eden Beşiktaş, son 16 turuna yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu mücadelesinde Spor Toto Süper Lig devi Beşiktaş, sahasında TFF 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor ile karşılaştı.

Vodafone Park’ta oynanan müsabakaya hızlı başlayan konuk takım 9. ve 15. dakikalarda Kemal Rüzgar’ın golleriyle 2-0 öne geçti.

İlk devre Şanlıurfaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda oyun kontrolünü eline alan siyah-beyazlılar adeta gol oldu yağdı. Beşiktaş, 67 ve 69’da Cenk Tosun’un kaydettiği gollerle durumu eşitledi.

Rakibine baskısını maç boyu sürdüren Kara Kartal, 73’te N'Koudou ve 85’te Weghorst’un fileleri havalandırmasıyla 4-2 öne geçti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Şenol Güneş’in öğrencileri 4-2 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

 

Cenk Tosun gollerine devam ediyor

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gollerini sürdürdü.

Güneş'in göreve gelmesinin ardından on bir kişilik kadroda yer bulmaya başlayan Tosun Paşa, ligde HangiKredi Ümraniyespor ve Galatasaray maçlarının ardından Şanlıurfaspor karşısında da fileleri havalandırdı.

Ümraniyespor'a 2, Galatasaray'a 1 gol atan Cenk Tosun, Şanlıurfaspor karşısında da ilk 2 golü kaydederek takımının tur atlamasında kilit rol oynadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.