TEBA

Ghezzal ameliyat edildi

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, ayağındaki sakatlık nedeniyle ABD'de ameliyat edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ghezzal'ın Beşiktaş'ın sağlık kurulu koordinatörü Doç. Dr. Kerem Ülkü'nün katılımıyla Duke Üniversitesinden Prof. Ned Amendola yönetiminde başarılı bir operasyon geçirdiği bildirildi.

Rachid Ghezzal'ın rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacağı aktarıldı.

 

 

Önceki gün kulüpten yapılan açıklamaya göre, sağ ayak ikinci parmağındaki plantar plate yaralanmasından kaynaklanan ağrıları kısmen devam eden Ghezzal'a, mevcut durumu sahada yeterli performansı göstermesini engellediği için cerrahi tedavi uygulanması kararı alınmıştı.

4 futbolcunun daha tedavisi sürüyor

Ayrıca Arthur Masuaku, Josef de Souza, Valentin Rosier ve Berkay Vardar’ın sağlık durumlarına ilişkin de bilgi verilmişti.

4 Kasım'daki antrenmanda sakatlanan Masuaku'nun, uyluk kemiği eklem yüzünde kemik ödemi, Galatasaray maçı sonrası dizinde ağrı hisseden Josef'in, sağ dizinde eklem içi sıvı artışı, Galatasaray karşılaşmasının 40. dakikasında oyuna devam edemeyen Rosier’nin, sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem, Berkay’ın ise sol uyluk iç adale grubunda tendinit tespit edildi.

Sağlık ekibi tarafından 4 oyuncunun tedavisine başlandığı paylaşıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.