TEBA

Fırtına’dan tatsız tuzsuz prova

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Slovenya kampındaki ilk hazırlık maçında Hırvatistan'ın Hajduk Split takımına 2-0 yenildi.

Yeni sezon çalışmalarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split ile karşı karşıya geldi.

Slovenya'da 9 milli oyuncusundan yoksun olarak karşılaşmaya çıkan bordo-mavililer, ilk yarıda rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadı.

Müsabakanın 15. dakikasında Mlakar’ın pasında, ceza alanı içinde uygun durumda Dolcek, yerden vuruşla topu filelere göndererek takımını öne geçirdi.

33. dakikada Sigur’un sağdan ortasında, ceza alanı içinde Hüseyin Türkmen, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve fark 2’ye çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Hırvat ekibinin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Karadeniz ekibi, ürettiği pozisyonlardan yararlanamadı.

4 şutu direğe çarpan Fırtına, karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı.

Trabzonspor'da Fernandez, maçın 15. dakikasında sakatlanarak yerini Denswil’e bıraktı. Bordo-mavili takımın kalesinde gördüğü gol pozisyonunda dizi direğe çarpan İspanyol oyuncu, tedavisinin ardından oyundan alındı. Bu oyuncunun yapılacak kontrollerden sonra durumu açıklanacağı belirtildi.

Karşılaşmayı az sayıda Türk ve Hırvat taraftarlar takip etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.