TEBA

Filenin Sultanları durdurulamıyor

Spor

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ndeki dördüncü maçında Arjantin'i mağlup ederek 4’te 4 yaptı.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde B Grubu'ndaki dördüncü maçta Türkiye ile Arjantin, Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan Yoyogi Salon’unda kozalarını paylaştı.

Mücadeleye her iki ülke de karşılıklı sayılar alarak başlarken setin iki bölümünü daha iyi oynayan Türkiye, ilk seti 25-16 önde tamamladı.

İkinci sette iki ülke de hücumda etkili olurken setin ortalarına doğru ay-yıldızlı takım 1 sayı (9-8) öne geçti. Arjantin, setin ortalarında farkı kapatıp 15-12 öne geçti. Milliler 6 sayılık seri ile farkı (22-23) 1 sayıya indirse de Arjantin, ikinci seti 25-22 önde bitirdi.

Üçüncü sete iyi başlayan milli takım, setin başlarında 5 sayı (5-0) öne geçti. Set boyunca iyi oynayan Filenin Sultanları, üçüncü seti 25-15 kazandı.

Dördüncü sette daha iyi bir oyun ortaya koyan Türkiye Vargas, Ebrar Karakurt, Eda Erdem ve Hande Baladın'ın etkili sayılarıyla seti 25-15 maçı da 3-1 kazandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.