TEBA

Fenerbahçe’den gol yağmuru

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u 5-0 yenerek milli araya moralli girdi.

Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde Corendon Alanyaspor'u konuk etti.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan sarı-lacivertliler, maçın henüz 5. dakikasında Diego Rossi ile golü bularak öne geçti. Ev sahibi ekip, 17’de Gustavo Henrique ve 45+4’te Crespo’nun fileleri havalandırmasıyla devre arasına 3-0 önde girdi.

İkinci yarıda da iddialı oyununu sürdüren Jorge Jesus’un öğrencileri, 70’de Valenciia ve 76’da İrfan Can Kahveci’nin golleriyle farkı 5’e çıkararak adeta gol oldu yağdı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe, maçı 5-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligdeki son 2 maçından galip ayrılan sarı-lacivertli takım, puanını 13’e yükselterek 6. sırada yer aldı. Rakibi karşısında gol yağmuruna tutulan Alanyaspor ise 8 puanla 11. sırada bulunuyor.

Süper Lig’de oynanan diğer maçlarda Medipol Başakşehir ile Vavacars Fatih Karagümrük golsüz berabere kalırken, MKE Ankaragücü, sahasında Demir Grup Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Günün bir başka dikkat çeken mücadelesinde ise son şampiyon Trabzonspor, evinde Gaziantep FK’yı 3-2 yendi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.