TEBA

Çılgın iddia! Ronaldo, Bundesliga yolunda...

Spor

Alman devi Bayern Münih’in golcü oyuncusu Lewandowski'nin takımdan ayrılması durumunda dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

İspanyol basını Cristiano Ronaldo’nun transferiyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Almanya Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, La Liga devi Barcelona’nın uzun zamandır transfer listesinin ilk sırasında yer alan Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski’nin gitmesine karşın yeni bir yıldızın peşinden koştuğu öne sürüldü.

 

 

Katalan ekibi, 33 yaşındaki yıldız golcü için 5'i bonus olmak üzere toplamda 40 milyon avroluk bir teklifle Bayern Münih’in kapısını çalsa da, Bavyera kulübü sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmasına rağmen Lewandowski'yi bırakmak istemiyor.

Sadio Mane'nin imza töreninde konuya ilişkin açıklama yapan Bayern Münih üst yöneticisi Oliver Kahn, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sezon başına 30 ila 40 gol atan bir oyuncuyu satmak aptallık olur. Haziran 2023'e kadar sözleşmesi var ve onu kesinlikle bir sezon daha aramızda tutacağız."

Öte yandan Lewandowski, kesin olarak ayrılma kararı aldığını ve kulübün de buna saygı göstermesi gerektiğini dile getirmişti.

Ronaldo sürprizi

Robert Lewandowski’nin Bayern’deki geleceği henüz netleşmemişken ortaya çılgın bir iddia atıldı.

As Gazetesi, Polonyalı oyuncunun takımdan ayrılması halinde Alman devinin Manchester United’da forma giyen Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak istediğini ileri sürdü.

37 yaşındaki Portekizli yıldızın da Kırmızı Şeytanlar'da mutsuz olduğu ve 1 yıl daha üst seviyede futbol oynamak istediği için Bayern Münih’e gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.