TEBA

Chelsea’de yaprak dökümü

Spor

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin yeni sezon öncesinde 7 oyuncuyla yollarını ayırması bekleniyor.

Premier Lig’de kabus gibi bir sezonu geride bırakan Chelsea, Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Son olarak N'Golo Kante ile yollarını ayıran Londra ekibi, 7 futbolcusuyla daha vedalaşacak.

Todd Boehly'nin kulübü satın almasının ardından transfere oldukça fazla para harcayan Maviler, kadroda yeni yapılandırmaya gidiyor.

Sözleşmesinin sona ermesiyle Suudi Arabistan takımı Al-İttihad’a transfer olan N’Golo Kante’den sonra, Hakim Ziyech'in Al-Nassr'a, Edouard Mendy'nin Al-Ahli'ye ve Kalidou Koulibaly'nin ise Al Hilal'e imza atması gündemde. Başkent temsilcisinin altyapısında yetişen Callum Hudson Odoi de Arap kulüplerinin odağında.

Suudi Arabistan’ın yanı sıra yıldız oyuncularıyla Premier Lig devlerinin de ilgilendiği Chelsea’de, Mateo Kovacic, Mason Mount ve Kai Havertz gibi isimlerle de yolların ayrılacağı öğrenildi.

Sezonu Premier Lig, FA Cup ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla üçleme yaparak kapatan Manchester City’nin Mateo Kovacic’in peşinde olduğu da gelen bilgiler arasında.

 

 

 

İlk takviye Nkunku

İngiliz takımı, Pochettino yönetminde yaptığı ilk transferde Almanya Bundesliga ekibi Leipzig’de forma giyen Christopher Nkunku’yu kadrosuna kattı.

Chelsea, 25 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla 6 yıllık kontrat imzaladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.