TEBA

Beşiktaş'ın golcüsü Weghorst, derbiden 3 puan istiyor

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta Weghorst, zor geçeceğini düşündüğü müsabakada 3 puanı hedefliyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Wout Weghorst, Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 16 Ekim Pazar günü güçlü bir takıma ve ligin son şampiyonuna karşı oynayacaklarının altını çizdi.

Fenerbahçe derbisinin son dakikalarında yüksek performans sergilediklerini belirten Hollandalı golcü, "Umuyorum ki Trabzonspor karşısında o son dakikalardaki performansı sürdüreceğiz. Kolay olmayacak. Ama elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Takımla ilgili yapılan eleştirilerin futbolun bir parçası olduğunu aktaran Weghorst, şöyle devam etti:

"Hoca eleştirilir, biz eleştiriliriz, bunlarla yaşamayı öğrenmemiz lazım. Yapmamız gereken en önemli şey, takım olarak birlik beraberlik içerisinde plana sadık kalmak. Biz her gün kendimizi geliştirmek için çalışıyoruz. Bu sene iyi maçlar çıkarttık, iyi performanslar gösterdik. Bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak burada bir sistemimiz var ve Trabzonspor maçında en iyi halimizi göstereceğiz."

"En büyük hedefim şampiyonluk"

Atabileceği en yüksek sayıda gol için çaba sarf ettiğini ancak takımın başarısının daha önemli olduğunu vurgulayan Weghorst, şunları kaydetti:

"Belki 2-3 gol atarım ama şampiyonluk getirir o goller. O çok daha değerli olur atacağım 20-25 golden. O yüzden benim için her zaman kazanmak daha önemli. Çok gol attığım sezonlar oldu ama hiçbir kupa kazanmadım. Buradaki en büyük hedefim şampiyonluk."​​​​​​

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.