TEBA

Başakşehir ligdeki 2. galibiyetini aldı

Spor

Türkiye Trendyol Süper Lig'de evinde Gaziantep FK'yi 2-0 yenen RAMS Başakşehir, bu sezon ligdeki 2. galibiyetini elde etti.

Süper Lig'in 8. haftasında sezona istediği gibi başlayamayan RAMS Başakşehir, sahasında küme hattındaki Gaziantep FK'yi ağırladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 3. dakikada Opoku ve 36’da Djilobodji’nin kendi kalesine attığı gollerle devre arasına 2-0 üstün girdi.

İkinci yarıda da skor değişmeyince turuncu-lacivertliler sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde 3 maç sonra kazanan Başakşehir puanını 7'ye yükseltirken, iki maçlık galibiyet serisi sona eren ve ligdeki 6. yenilgisini yaşayan Gaziantep FK 6 puanda kaldı.

Başakşehir, milli takım arasından sonra 9. haftada deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Gaziantep FK ise sahasında Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek.

 

 

Çağdaş Atan yönetiminde 2. galibiyet

RAMS Başakşehir, Çağdaş Atan yönetiminde oynadığı 5. maçta 2. galibiyetini elde etti.

Atan idaresindeki ilk maçında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden İstanbul ekibi, Galatasaray'a 2-1 ve Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduktan sonra Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.