TEBA

Aslan yeni sezonda 3 kulvarda başarı hedefliyor

Spor

Türkiye Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezonda hedeflerinin üç kulvarda başarı olduğunu söyledi.

Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezonu tamamladıktan kısa süre sonra çalışmalara başladıklarını aktaran Buruk, "UEFA Şampiyonlar Ligi hedefi, antrenmanlara başladığımız ilk günden beri bizim için en büyük motivasyon. Şampiyonlar Ligi ön elemesiyle başlayacağız. Şampiyonluk keyfini sürüyoruz, o mutluluğu yaşıyoruz ve öz güveni var. Geçen sezona şampiyon olmak için başlamıştık. Sonunda bunu başardık. Şimdiki hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne girmek, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk." diye konuştu.

Uzun ve zor bir sezon olacağını anlatan sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü, "Bu sezon 20 takımlı bir sezon yaşayacağız, Avrupa ile maç sayımız daha da artacak. Bunun için kadromuzu güçlü bir şekilde kurmak istiyoruz. Hedefimiz geçen sezonki başarının üzerine koymak. Hem oyun hem skor hem de başarı olarak daha iyisini çıkartabilmek. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah önemli ve iyi bir kadro oluşturacağız. Bununla ilgili başkanımız ve Erden Bey çalışmalara devam ediyor. İsteklerimiz doğrultusunda iyi bir kadro kuracağız. Ligde ve Avrupa'da zorlu rakiplerimiz olacak. Hedefimiz üç kulvarda da başarılı olabilmek." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, kiralıktan takıma dönen futbolcuların durumlarını hazırlık maçlarında değerlendireceklerini söyledi.

Okan Buruk, kiradan dönen Demokratik Kongolu stoper Christian Luyindama'nın çalışmalara takımdan ayrı devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.