TEBA

Arsenal formalarının satışı durduruldu

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’in yeni sezon formalarında hata tespit edilmesi üzerine satışları durduruldu.

Premier Lig’de geçen sezonun büyük kısmını lider götüren ancak son haftalardaki puan kayıplarının ardından şampiyonluğu kıl payı Mancheseter City’ye kaptıran Arsenal’in 2023/24 sezonunda giyeceği iç saha formasında hata tespit edildi.

Kuzey Londra takımının namağlup tamamladığı 2003/04 sezonuna ithafen tasarlanan yeni sezon formasının iç kısmında bulunan dikiş yerlerindeki hatanın fark edilmesi üzerinde satışları durduruldu.

Forma satın alan taraftara uyarıda bulunan İngiliz kulübünün yeni sezon formalarında ayrıca "38 maç" yerine "32 galibiyet ve beraberlik" yazısına rastlandığı da belirtildi.

Forma üreticisi Adidas ve Arsenal’in internet sitelerinden kaldırılan yeni sezon formaları hakkında kulüpten açıklama geldi.

Daha önce forma satın alan taraftarlara ücret iadesi yapılacağının vurgulandığı açıklamada, "Yenilenen formaların mümkün olan en kısa sürede hazır olması için çalışıyoruz. Formayı satın alan taraftarlarımıza ücret iadesi yapacağız. Bu tasarım hatası, marka olarak belirlediğimiz standartların altında kalıyor ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.