TEBA

Antalyaspor’un dış saha şanssızlığı İstanbul’da son buldu

Spor

Türkiye Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor, deplasmanda İstanbulspor'u 2-1 yenerek dış sahadaki galibiyet özlemini sonlandırdı

Süper Lig’in 7. haftasında küme hattındaki İstanbulspor, sahasında Nuri Şahin’in çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor’u ağırladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan müsabakayı konuk takım 2-1 kazandı.

Akdeniz temsilcisine 3 puanı getiren golleri 50 ve 60. dakikalarda Adam Buksa kaydetti.

Ev sahibi ekibin tek golü ise 26. dakikada Ethemi’den geldi.

Üst üste ikinci galibiyetini alan Antalyaspor, 9 puana ulaşarak averaj farkıyla 10’unculuğa yükseldi. İstanbulspor ise 2 puanla 19. sırada kaldı.

 

 

 

Deplasman galibiyeti hasreti son buldu

Kırmızı-beyazlılar, ligde geçen sezon 32. haftada konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü 29 Nisan'da 1-0 yendiği maçtan sonra deplasmanda çıktığı 6 mücadelede rakiplerine üstünlük sağlayamadı.

Söz konusu haftada İstanbulspor'a konuk olan ve sahadan 2-1 üstün ayrılan Antalyaspor, ligde dış sahada 6 maç sonra hanesine üç puan yazdırdı.

Elde ettiği sonuçla deplasmanda kazanamama durumuna son veren Nuri Şahin'in talebeleri, bu sezon altıncı haftadaki 2-0'lık Yılport Samsunspor galibiyetinden sonra üst üste ikinci kez kazanarak çıkışını sürdürdü.

Geride bıraktığı 7 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 9 puana ulaşan Antalyaspor, sekizinci haftada Galatasaray ile Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda 7 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da karşılaşacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.