TEBA

All Nassr teknik direktöründen Ronaldo'yu kızdıracak “şaka”

Spor

Al-Nassr teknik direktörü Rudi Garcia'nın 'Messi' şakası yabancı basında gündeme geldi. 

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo geçtiğimiz günlerde Al-Nassr'a transfer olurken, teknik direktör Rudi Garcia'nın 'Messi' şakası gündem oldu.

Nassr teknik direktöründen Cristiano Ronaldo'yu kızdıracak 'Messi' şakası
Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, birkaç gün önce Suudi Arabistan'ın önde gelen takımlarından Al-Nassr'a transfer oldu.


Son dönemin, özellikle de performans düşüşüyle de çok tartışılan ismi Ronaldo Dünya Kupası'na da veda etti. Ronaldo'nun en güçlü rakibi Messi, takımına Dünya Kupası'nı kazandırmayı başardı ve bu rekabet tüm dünyada bir hayli ses getirdi. Ancak Al- Nassr teknik direktörünün şakası ise pek güldürmedi.


“Önce Messi'yi istemiştik”


Al-Nassr teknik direktörü Rudi Garcia'nın 'Messi' şakası yabancı basında gündeme geldi. 


Röportaj sırasında Cristiano hakkında konuşan teknik adam, ''Önce Lionel Messi ile imzalamak istedik'' diyerek şaka yaptı.


Ronaldo transferi için birçok takım devreye girerken, 200 milyon doları gözden çıkaran Al-Nassr yıldız futbolcunun tercihi oldu. 

Cumartesi günü Al-Khaleej'i maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik adamın şakası ise Ronaldo'nun çok hoşuna gitmeyebilir.


Önce Messi ile imzalamak istedikleriyle ilgili şaka yapan Garcia, bu sözleriyle eleştirildi.

Messi, son Dünya Kupası'nda takımı Arjantin'e kupayı kazandırmayı başardı. Ancak Garcia'nın daha önceki açıklamalarında Ronaldo lehine hep iyi yönde yorumlar yapması, onun son şakasında kötü niyetli bir konuşma yapmadığını da ortaya koyuyor. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.