TEBA

11 yıl Süper Lig'de çıkan Samsunspor’da hedef başarı

Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatarak, "Bu ligde yeniyiz ve başarılı olmak istiyoruz." dedi.

Türkiye Spor Toto Süper Lig’e yükselen Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Samsunspor ile tüm kentin de Süper Lig'e çıktığına işaret Eroğlu, "Sezona erken başladık, bizim için doğru planlamayaydı. Planımızda iki kampımız var ve lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz." diye konuştu.

Kariyerinde elde ettiği bütün başarıları çok çalışarak elde ettiğini vurgulayan Eroğlu, "Bir işi çalışmadan başaramıyorsun. Çok çalışmak zorundasın. Geldiğimiz andan itibaren burada bunu gerçekleştirdik. Benim antrenörlük hayatım, futbolculuk kariyerim belki bu anlamda üst seviye olmadı ama hep çalışarak bir şeyler elde etmeye çalıştım. Şimdi burada çalışmak zorundayız." ifadesini kullandı.

Öte yandan kırmızı-beyazlı takım, teknik direktör Eroğlu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla sürdürdü.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.