TEBA

Yepyeni bir “milli” çalışma geliyor

MAGAZİN

Başarılı sanatçı Mustafa Samir Parlakyıldız, Sanat Stüdyo imzalı yeni bir milli çalışmayla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Uzun zamandır çalışmalarına ara veren Mustafa Samir Parlakyıldız, yepyeni bir eserle geliyor. Samir, yeni çalışmasını klibiyle birlikte piyasaya sürecek.

Genç sanatçının kendi bestelediği ve sözü usta kalem Fazıl Kebapçı’ya ait olan çalışmada birbirinden özel isimler yer alıyor.

 

Projenin aranjesini üstlenen sanatçı Ali Öztürk, TEBA Magazin’e açıklamalarda bulundu.

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Mustafa Samir ile birlikte “Bir buluşma, bir çalışma. Ne olabilir acaba?” notuyla fotoğraf paylaşan Öztürk, takipçilerini meraklandırmıştı.

Çalışmanın Türkmeneli’yi farklı bir yorumla anlattığını vurgulayan sanatçı, “Bu eserde Erbil ve Kerkük bağlılığı başta olmak üzere, tüm Türkmeneli sevdası var.” ifadelerini kullandı.

Çalışmada Türkmeneli ve Türkiye’den çok sayıda müzisyen ve sanatçının yer aldığına dikkat çeken Öztürk, “Eserde müzikal olarak Türkiye ve Türkmeneli’nin iki nefesi bir ses olmuştur. Erdinç Kaya’nın maestrosu olduğu Çukurova Şehir Orkestrası başta olmak üzere, bağlamada Murat Kervancı, zurnada Fuat İlbey ve altyapıda ise kardeşim Mustafa Öztürk yer alıyor.” dedi.

 

“Klipte sürpriz görüntüler var”

Çalışma, çekimlerini Akay Prodüksiyon’un üstlendiği kliple birlikte yayınlanacak.

Kliple ilgili de konuşan Ali Öztürk, “Klipte çok özel anlara yer verildi. Sürpriz görüntüler olacak.” diyerek merak uyandırdı.

Sanat Stüdyo imzası taşıyan eserin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.