TEBA

Yeni klibiyle gündem oldu!

MAGAZİN

Ünlü sanatçı Mustafa Samir Parlakyıldız, “Türk Oğlu Türkmenem” adlı yeni eserini klibiyle birlikte müzikseverlerin beğenisine sundu.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir milli çalışma hazırladığını duyuran Mustafa Samir, Sanat Stüdyo imzalı eserini klibiyle piyasaya sürdü.

Samir’in kendi bestelediği ve sözü usta kalem Fazıl Kebapçı’ya ait olan çalışmanın aranjesini Ali Öztürk üstlendi. Eserin altyapısını ise Mustafa Öztürk yaptı.

Klipte dikkat çekici görüntüler

Çalışmanın aranjesini yapan Ali Öztürk, daha önce TEBA Magazin'e yaptığı açıklamada Türkmeneli’yi farklı bir yorumla anlattığına dikkat çekerek eseri, "Erbil ve Kerkük bağlılığı başta olmak üzere, tüm Türkmeneli sevdası var.” sözleriyle ifade etmişti.

Mustafa Samir de bu çalışmasını çektiği bir kliple taçlandırdı.

Akay Prodüksiyon sponsorluğunda çekilen klibin yönetmenlik koltuğunda İhab Necat yer aldı.

Klipte Kerkük ve Erbil kalelerinin yanı sıra, Kerkük’ün tarihi bölgeleri, zeybek ve halay oyunlarına ayrıca da Mavi Meydan görüntülerine yer verildi.

Kalabalık bir kadroyla hazırlandı

Mustafa Samir Parlakyıldız, eserinde kalabalık bir ekiple çalıştı.

Murat Kervan’ın bağlama ve Fuat İlbey’in zurna çalarak Parlakyıldız’a eşlik ettiği çalışmada, Sinan Salih Beyatlı, Muhabbet Muhammet ve Erdinç Karakaya ile Çukurova Orkestra Ekibi yer aldı.

Ayrıca Abdullah Çatalcalı ile Nasir Öztürk zeybek, Serttürkmen Halay Ekibi de halay oyunlarıyla eserin klibine renk kattı.

Mustafa Samir’in bu eseri, dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.