TEBA

Yanardağ’ın ünlü eseri dillerden düşmüyor

MAGAZİN

Genç şarkıcı Mazin Kasapoğlu’nun tekrar yorumlamasının ardından usta sanatçı Abbas Yanardağ’ın sevilen eseri farklı yorumlar kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda başarılı şarkıcı Mazin Kasapoğlu, Abbas Yanardağ’ın “Kim Var Gönlünde” adlı ünlü eserini yeniden yorumladı. Bunun ardından birçok sevilen isim şarkıyı kendi tarzıyla seslendirerek dinleyicileriyle paylaşmaya başladı.

Sözleri Enver Babaoğlu’na ait olan ve usta sanatçı Yanardağ’ın bestelediği eser, başta Mazin Kasapoğlu olmak üzere, Mehmet Saçıuzun ve ünlü şarkıcı İsam Cuma tarafından da yeniden yorumlandı.

Şubat ayında eseri yeniden seslendiren 24 yaşındaki şarkıcı Mazin Kasapoğlu, aranjesini Ali İnceparmak’ın yaptığı çalışmasını Voice Studio imzasıyla yayınladı.

 

 

Mazin Kasapoğlu’nun ardından esere kendi yorumunu da katan başarılı şarkıcı Mehmet Saçıuzun, genç şarkıcı ile düet yaptığı çalışmasını dinleyicileriyle paylaştı.

 

 

Son olarak birçok sevilen şarkıyı ud eşliğinde cover haline getiren ünlü ses sanatçısı İsam Cuma, çalışmaları arasına bu eseri de ekledi. Başarılı müzisyen Mehmet Fevzi’nin çaldığı ud eşliğinde esere bambaşka bir yorum katan Cuma, dinleyicilerden tam not aldı.

 

 

Abbas Yanardağ, eseri 1995 yılında klibiyle birlikte müzikseverlerle buluşturmuştu.

 

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.