TEBA

Üç BOMBA düetle geliyor

MAGAZİN

Ünlü rapçi Big Bomba, içerisinde üç özel düetin bulunduğu yepyeni bir albüm projesi olduğunu duyurdu.

Yaptığı rap şarkılarla dikkatleri üzerine toplayan, sayısız tekli çalışmalara imza atıp birçok ünlü rapçiyle aynı sahneyi paylaşan ve kariyerinin altın dönemlerinde müziğe ara veren Big Bomba, piyasaya geri dönmeye hazırlanıyor. Türkmen rapçi, üç ünlü isimle hazırladığı düet çalışmalarını yakında müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Türkmence ile Arapça rap şarkılarıyla bir döneme damgasını vurup adından söz ettiren ve Big Bomba mahlasıyla tanıdığımız Mehmet Sofi, TEBA Magazin’e çok özel açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin önde gelen rap sanatçılarından Eypio, Ozbi, Tepki ve İtaat gibi isimlerle yaptığı düet şarkılarıyla da adını duyuran Sofi, bomba gibi geri döneceğini ifade etti.

 

 

Müziğe ara vererek uzun süre piyasadan uzak düşmesinin nedenini anlatan Big Bomba, şöyle konuştu:

“Ailevi nedenlerden dolayı müziğe ara vermek zorunda kaldım diyebiliriz. Bir hastanede işe başlamıştım ve çok çalıştığım için ne yazık ki üretmeye pek zamanım olmuyordu. Hayatım ev ile iş arasında geçiyordu. Yaklaşık 5-6 sene bu işte çalıştıktan sonra monotonluktan sıkıldığım için ayrıldım. Şimdi ise müziğe kaldığım yerden devam edeceğim.”

 

 

Hem müzisyen hem şef hem de dövme sanatçısı olan Mehmet Sofi, rap müziğin hayatında büyük yer kapladığını belirterek artık tamamen bu alana odaklanmak istediğini dile getirdi.

Yeni bir albüm projesiyle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Big Bomba, “Elimde çok özel bir albüm var. Kayıtlarının bir kısmını Türkiye’deki stüdyomda alacağım. Ancak albümden ziyade şarkıları tek tek yayınlamayı planlıyorum.” diye konuştu.

 

 

 

Üç dev isim var

Albümde 3 düet şarkının olduğuna dikkat çeken ünlü rapçi, “Eypio, Ozbi ve Yener Çevik ile 3 ayrı şarkı hazırladık. Hepsini önümüzdeki haftalarda piyasaya süreceğiz. Şimdilik yayın tarihi belli değil.” diyerek dinleyicilerini heyecanlandırdı.

Albümdeki tüm şarkılarının Türkmence olduğuna vurgu yapan 37 yaşındaki Big Bomba, çalışmaların kayıt aşamasının uzun süreceği için diğer detayların henüz netleşmediğini belirtti. Ünlü sanatçı ayrıca, bazı Türkmence eserleri de kendi tarzıyla yeniden yorumlayacağını da sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.